Αν και δε συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των ξενοδοχείων, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να απολαύσετε το πρωινό σας. Γι' αυτό σας παρακαλούμε, εφόσον επιθυμείτε, στο μήνυμα που θα μας στείλετε να μας ζητήσετε τιμή με πρωινό.

Από την στιγμή που το πρωινό δεν σερβίρεται σε μπουφέ μπορείτε να το παραγγείλετε. Γι' αυτό μην διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα με τον τύπο του πρωινού που θα θέλατε να απολαύσετε. Το προκαθορισμένο πρωινό περιλαμβάνει: φυσικό χυμό πορτοκάλι, ψημένο ψωμί, βούτυρο, μαρμελάδα και και ζεστό ρόφημα (καφέ/ή τσάι).

Ακόμη και αν δεν έχετε παραγγείλει (και αλλάξετε γνώμη μετά την άφιξη σας), μπορείτε να παίρνετε το πρωινό σας με επιπλέον χρέωση.

Η πανσιόν ΕΛΕΝΑ αποτελείται από 10 στούντιο, δίκλινα και τρίκλινα. Γι αυτό σας παρακαλούμε, μην ξεχάσετε να επιλέξετε τον τύπο δωματίου για το οποίο θέλετε να κάνετε κράτηση καθώς και να αναφέρετε τον αριθμό των ενηλίκων και των παιδιών.

Μη διστάσετε να ρωτήσετε για ο,τιδήποτε σας απασχολεί κι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για να σας εξυπηρετήσουμε. Όλα τα δωμάτια μας περιλαμβάνουν: κλιματισμό, ψυγείο, κουζίνα, μπάνιο, τηλεόραση και ιδιωτικό μπαλκόνι. Σας παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας για ο,τιδήποτε σας απασχολεί.

Η καθαριότητα είναι ό,τι πιο σημαντικό για την πανσιόν μας γι αυτό η υπηρεσία καθαρισμού μας την διατηρεί ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές διαμονής.

Προσφέρεται δωρεάν ιντερνέτ υψηλών ταχυτήτων κατόπιν επιθυμίας σας.

Εκτός από τα δωμάτια στο ίδιο συγκρότημα λειτουργούμε καφέ- ζαχαροπλαστείο. Σε αυτό θα μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας. Επίσης, εάν το επιθυμείτε, θα μπορείτε να γευτείτε τα πεντανόστημα παγωτά, τα γλυκά, και τις βάφλες μας.

Παρόλο που τα κατοικίδια είναι μια ευχάριστη συντροφιά, σεβόμενοι την επιθυμία ορισμένων πελατών, δεν επιτρέπονται στην πανσιόν μας.