Τοποθεσία

Τα δωμάτια μας βρίσκονται μόλις 60 μέτρα από την παραλία του Αγίου Νικήτα. Επίσης, έχετε πρόσβαση με τα πόδια σε εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτων, Α.Τ.Μ., εστιατόρια, mini markets, στάση λεωφορείου και επιπλέον στο μονοπάτι που οδηγεί στην μοναδική παραλία Μύλος.

Ο Μύλος είναι μία από τις ομορφότερες παραλίες τις Λευκάδας. Μπορείτε να την προσεγγίσετε είτε από το μονοπάτι (20 λεπτά) είτε με καραβάκι από την παραλία του χωριού (3 λεπτά). Μπορείτε να επισκεφτείτε τον χάρτη στο υποσέλιδο της Αρχικής Σελίδας για να εντοπίσετε την τοποθεσία της πανσιόν μας. Για να φτάσετε στο Κάθισμα, το Πόρτο Κατσίκι ή τους Εγκρεμνούς θα χρειαστείτε αυτοκίνητο ή μηχανάκι. Το Κάθισμα μοιάζει πολύ με τον Μύλο με τη διαφορά ότι είναι οργανωμένο. Μπορείτε να είστε εκεί σε 10 λεπτά από τον Άγιο Νικήτα. Οι Εγκρεμνοί και το Πόρτο Κατσίκι απέχουν 45 λεπτά από το χωριό.

Πρόσβαση

Λευκάδα: το μόνο νησί που μπορείτε να επισκεφτείτε οδικώς χωρίς να χρειάζεται η επιβίβαση σας σε πλοίο, καθώς συνδέεται με πλωτή γέφυρα συνεχούς ροής με την υπόλοιπη χώρα. Τα συχνά δρομολόγια του ΚΤΕΛ από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα διευκολύνουν την πρόσβαση σας στο νησί. Το διεθνές αεροδρόμιο του Ακτίου (PVK) απέχει μόλις 20 χιλιόμετρα από την Λευκάδα. Από εκεί μπορείτε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο ή μέσω λεωφορείου ή ταξί να φτάσετε στο νησί μας.

Η Λευκάδα συνδέεται ακτοπλοϊκά με τα γύρω νησιά: Κεφαλονιά – Ιθάκη - Μεγανήσι, καθώς από το Νυδρί και την Βασιλική η τακτική αναχώρηση των ferry boats παρέχουν στο νησί αυτή την δυνατότητα.

Άγιος Νικήτας: το χωριό μας απέχει 12 χιλιόμετρα από την πόλη της Λευκάδας. Μπορείτε να φτάσετε οδικώς, είτε με αυτοκίνητο είτε μέσω ΚΤΕΛ.